2010

Snart är 2010 slut och vad har hänt detta året?

* Allt började med en konstig nyår som jag fortfarande är äcklad av men helt okej...

*åkte till idre med vänner.. Mycket trevligt


* Jag och nadin festade varje fredag, lördag och vaknade överallt och ingestans. Gick också på massa dejter som sedan vi skrattade åt.. Måste säga vi var lite elaka! Men var vore våren utan emopåpizza,dask,mini,mrbig,långeman,pet mm mm mm.. Säger bara corner<3


* åkte sedan till stockholm och bodde där två månader. Det var mycket trevligt oh lekte ofta med lilla jonas...



* Kom hem och då var det bal och självklart student.. Äntligen var man fri
student 2010

* Åkte sedan med ida o hennes kompisar till öland för att fira midsommar... Helt okej resa men var lite trött av mig.


* Åkte som au pair till tyskland i två månader. Det var en upplevelse för livet och riktigt kul

* Kom hem och började direkt jobba på falkungens förskola/ hos mamma.. Jobbade i stort sätt hela tiden i ca 4 månader och hade inget större socialt liv.


* Åkte till stockholm där jag är nu och vi ska till  finland i dag (om de inte nekar oss vid båten).. Sen får vi se hur nyår blir:)..



sen har det så klart hänt fina småsaker som man kommer i håg :) Alla trevliga kvällar med kompisar, småbeskök i stockholm, resa med klassen till danmark, sista halvåret i skolan, alla förfester hos sofia, resor med stora snigel och sånt:).. Sen saker som man aldrig gjort förut som betalat en räkning, varit på brölop, fått stipendie, bott ensam mm mm mm .. alltid bra saker att prova på haha


Det var mitt år.. Måste säga att jag e ganska nöjd med året som varit... 

ÅRETS bästa: alla roliga studet med kompisarna
ÅRETS förlust: Storasnigel
ÅRETS roligaste: munchen
ÅRETS skönaste: stockholm
ÅRETS ragg: haha o.O dask kanske? för han e det stördaste..
ÅRETS shopping: thilandsresa

puss oh gott nytt på på er...

SÄG NU ETT STORT JÄVLA  LYCKATILL TILL OSS SÅ VI KOMMER MED BÅTEN I KVÄLL!

tisdag

Nyss varit ute och åkt skriskor sen hann vi med en shoppingrunda igen innan vi gick hem för att äta... Lisa lagar nu mat och jag e tjock som sitter o latar mig hihi:)... Måste klaga på mina vänner som t.ex. NADIN, LISA, IDA ni är aldrig aktiva i era bloggar.. Jag älskar att läsa era bloggar men så skiver ni inget.. spelar ingen roll hur ointresant det än e det e kul att läsa:)

 
Sen hälsade vi på louise som jobbade,,, duktig syster

Shopping

Dagen shopping


kavaj som jag insåg inte passade till min klänning sen mend en var iaf inte på rea så kan byta den om jag orkar


Rea klänning.. men jag gillat!


tröja från bik bok .. Den var med på rea..

Älska rea!... men det e så mycket rea att man spyr på rea här.. det e inte okej!

värdelösabarnensdag

I dag för många år sedan när jag och lisa skulle fira nyår så trodde vi seriöst att det hette värdelösabarnens dag så sedan dess har vi firat oss själva:) I dag firade vi med tårta och tackos.. Vi var även och badade på erikstalsbadet. Det var mysigt att bada utombus när vattnet e varmt och luften så kall men det e oxo roligt att åka på barnens leksaker ahaha..

lisa lägger plats på varma spisen hahahah
tårtan blev ganska värdelös den med

issa,lisa e ganska bra...

Eller så måste säga att jag e så bra på att fixa saker xD,.. först fick jag tbx alla pengar av tågbiljetten som louise åkte med o det var iaf 600 kr sen gick jag upp tidigt i dag och pratade med våran kryssning och efter många diskutioner om hur vi skulle lura dom på båten mm mm så fick jag helt plötsligt omboka den ahaha... Så nu åker vi till åbo i stället problemet där e bara att jag egentligen är för lite för att åka medoch det e ju lite tråkigt  men om vi väl kommer på båten så e vi ju där  men om vi väl kommit på båten till lettland så kanske vi var fast där sen sa hon.. O det e ju inte helt okej så får bli en liten tripp till finland i stället;)

FRÅGAN! E KOMMER VI KOMMA IVÄG?
SVAR JA ( )  SVAR KANSKE ( )  SVAR NEJ( )

Detta händer inte o.O

Först spanien där föll våra drömma sen när vi satt här och fick för oss att boka en resa till lettland och så klart bokar vi snabbt och smidigt och tror att vi kan åka på våra körkort... MEN när vi betalt o hela skiten kommer det upp en lapp som säger att man måste ha pass med sig.. VI HAR INGA PASS så nu har vi hållt på i timmar med att ringt poliesn, förlaget mm mm mm... Men nu e det bara så INGET pass INGEN resa.. Inga pengar får vi tbx och vi kan ej omboka..  vi tänkte va fan när man redan slösat pengar så kan man lika bra slösa lite till och boka en resa till finnland i stället men då får självklart inte jag åka med för jag e för liten... Vi kommer inte komma iväg vf funkar det inte för oss varför varför varför??
Men vi funderar på att va lite busiga och smita på båten iaf men så hörde vi en som fatt i fängelse för han ej hade pass med sig.. låter lite överdrivet men hon på förlaget sa att hon itne ville säga något om hur ofta det e passkontroller mm .. så nu vet jag ej hur vi ska göra får se grrr

shoppingen gick inte bra i dag.. var inte alls på shoppinghumör men får hoppas det kommer i morgon.. För vi åker inte förens 18.00 OM VI ÅKER!

FUCKPOLISENFUCKRESAFUCKCILJAFUCKSVERIGEFUCKLETTLANDFUCKERFUCKALLTÄLSKAVÅRSMARTHETÄLSKALISAÄLSKASTOCKHOLM


stockholm dag 1

HEJ!
NEJ DET BLEV INGET SPANIEN NEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIENNEJ DET BLEV INGET SPANIEN... Tyvärr men det kronglade för mycket och sen var allt slut.. Det e deppigt JA för var så säker så otroligt säker på att vi skulle sitta i ett varmt land nu... Men nej nu sitter jag i stället på skanstull och ska städa lägenheten för louise beter sig inte riktigt när hon bor där...
Så i stället för spanien blir det en vecka i stockholm... Så jävla synd men jag trivs bra här med så dör inte...
i går åkte vi buss USCH hatar att åka buss hit + att toan var sönder! 

Så nu ska jag klä på mig, diska,damsuga och träffa lisa sedan gå ut på mellandagsrean... :)... Ha det fint bönder;)

tjotjo

Hejsan... Nu sitter jag på bussen till stockholm mår allmänt illa så borde lägga ner datorn men vad ska man göra i 6 timmar??? hmm sitter inträngd på en buss och vad jag hatar åka buss vill isf ha eget säta men så hoppar ingen av i hylte blir så arg grr


Ja nu var julen över för detta året

....B O K A T   B I L J E T T  T I L L   S T O C H O L M... Åker i morgon och kommer hem den 2 :) Nu e det bara 11 dagar kvar till thiland spännande hihi men det e så tråkigt att packa så orkar inte göra det...
 

JULEN 2010

Denna julen har varit i stort sätt som alla andra.. Firat med familjen och farfar:) Som alltid är jag mycket nöjd med julklapparna ovh måste säga att mina föräldrar är bäst på att köpa julklappar hihi:)
I år fick jag:
av joakim: ett linne + sånt där man klistrar på datorn
av louise: en klänning + en flygkudde
av tilly: Hårbortagningsmedel precis vad ajg behövde.. så snällt av henne att köpa paket till mig hehe:)
av farfar: 500kr
av mormor morfar: halsband+ en sak:P
av mamma och pappa: objektiv som är otroligt bra,måste säga att ajg älskat, 12 par strumpor, 2 linnen, en tjocktröja, två klänningar och en av dom är jag totalt kär i hur kunde mamma lura mig så mycket, sak att ha pengar i, hårbortagningsmedel, 2 böcker, massa mediciner som jag behöver + plåster,tandkräm,tandborste och allt man kan tänka sig att man behöver i thiland + after sun + rakhyvel, ansiktsbandlingar.. Sen tror jag inte jag fått något mer iaf inte vad jag mins iaf... Säger bara ett otroligt Tack och hoppas att de e nöjda med mina presenter jag köpt till dom :).. Vi e ju för stora för tomte så jag tog tag i och  var tomte otroligt sexig..

Sen gick jag 400 i presentkort och de ska jag använda till ett par skor till min otroliga klänning... ÅÅ så kär i den..


JULJUL

Fast man är 18 år så är det viktigt med mycket julklappar.. Det ser så trevligt ut när det är helt fullt under granen.. Maten lagas och louise är hemma dock inte bara en timme försenad utan hon kom kl 4 i natt... Men säger bara GODJUL VÄRLDEN!


julsoftar

åå jag e vid liv igen... Förut  var jag död nu är jag bara jävligt bakfull... Men bakade trotsallt mina snickerskakor som blev lite så där hade ingen vanlig choklad så blev apelsinchoklad sen hade jag inga cornfleks så blev mussli med frukter och russin och sånt skit i hehe:P... Julen är pyntad och paketen ligger under granen... Halv 12 ska jag åka och hämta louise som kommer från stockholm:)... får hoppas det inte blir allt för mycket förseningar..

I dag var det också 2 år sedan.. FAN vf glömmer man aldrig...
....Den som säger att tiden läker alla sår den ljuger...

mår inte som jag...

gårdagar vill jag egentligen inte komentra..Men kan säga nadin förblev aldrig nykter, jag´drack 2 cider och en öl sen var jag så borta som jag inte varit på flera år.... så måste somnat på corner, taxi hem och i dag mår man inte så bra... Tur att man flyttar nu så man slipper skämmas haha...

middagfestavslutning

I går var jag på middag med hannah H, mille och nadin...Det var faktikst väldigt trevligt fast man aldrig träffas länge och kanske inte är lika bra kompisar som förr i tiden så är det väldigt trevligt att träffa tjejerna och bara snacka massa skit:).. Måste säga att jag saknat dom, det är så kul att veta vad alla gör och vad som hänt under det senaste halvåret!... Var en snabbis hos erika med fick en julklapp av henne men hon var sjuk så ville inte vara hos dom mer än 5 min:(...
I dag jobbade jag sista dagen och f*n vad jag kommer sakna jobbet.... De har lärt mig så mycket och jag har insätt att jag faktikst skulle vilja jobba på förskola i framtiden.. Har aldrig velat bli "dagsifröken" men måste säga att jag ändrat mig hehe:P.. Fick en boddylotion som var köpt på bellas perfymeri och dom har ju så otroligt bra saker så tror den blir perfekt till min kropp när jag blivit tomat i thiland sedan fick jag 300 bath och godis och en julsten...:)

I dag blir det jul på corner med nadin och sofia och martin och mille e där :) Trevligt mycket trevligt!

............123456789...........

Vinter Vinter Vinter.. tror jag skulle älskat vintren om man slapp frysa...


ledig

Jag blev ju ledig efter i lördags eller nästan iaf ska jobba lite mer på dagis men det e ju inget ansträngande... FY fan vad utråkad jag e vad ska man göra? dagarna går ju så otroligt långsamt när man inte gör någonting..Men ska inte klaga det e la lite skönt också. Jag fick iaf halva thilandsväskan packad, bilen tvättad, 2010 boken nästan klar och annadra småsaker gjort.
Något som absolut INTE låter bra är att det börjat stänga flygplatser här och var.. jag som värkligen ville utomlands och nu ser det ut att paja om de inte börjar att garantera hemresorna. För jag kan ju inte sitta i spanien när jag ska till thiland.. FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN.. Men ska värkligen försöka komma iväg för villvillvill var ju helt inne på det här. Men tycker det e tur att vi inte bokat iaf för man vill ju inte sitta och vara orolig att man inte kommer hem i tid.. Men det känns så jävla surt när man tagit ledigt från jobbet och allt... menmen annars blir det en vecka i stockholm:)..
Nu ligger jag med en dos vaxin i mig så får inte äta eller dricka på en timme så funderar på att städa rummet, packa klart väskan och kanske ta lite vinterbilder...
Ni får ha det så fintfint!

allt e fint men allt e konstigt

I dag på torget träffade jag Emeli och tage:) Dom fick en krans och man får lite dåligt samvete över att man inte hällsat på dom på så länge:)..
Men emeli är jag faktiskt riktigt stålt över hon e en av mina kompisar som jag faktikst tycker jag lyckats. Så klart alla har lyckats på sitt sätt men hon har värkligen hittat sitt liv. Hon har familj, ny lägenhet och det ser ut som hon älskar det. Hon känns så trygg och äkta. Man behöver inte ha träffats på ett år men det e inga sura miner för det:p
Den andra personen jag värkligen är avundsjuk på är madde.. Du är värkligen dig själv, man kan alltid lita på dig fast vi aldrig ses typ, alltid lika glad, rolig och heller aldrig några sura miner.. Att bo i brasilien med sin pojkvänn hur jävla häftigt är inte det? ÅÅÅ ibland önskar jag att jag var du...

Tycker det e så skönt att prata med människor som landat i sig själva. Dom som vet vad dom vill i livet och behöver inte vara någon som dom inte är.. Jag har absolut inte landat i mig själv jag flyger runt överallt och vet inte vad jag vill eller vem jag e.... Det är absolut ingen bra egenskap och hoppas värkligen att jag kommer bestämma mig snart vad jag vill med mitt liv och bli helt trygg i mig själv...

Men det är svårt att vara någon som man inte är. Men det är också svårt att veta vem man  är.

Men det kommer det kommer.. En dag så har jag med skaffat mig ett liv.. Kan ju inte tro att gräset är grönare på andra sidan för rästen av livet iaf...


BarnHem

http://www.tv4play.se/arkiv/blandat?title=sussi_janson_ar_%C3%85rets_kampe&videoid=1170040
Hon ser så snäll ut tror hon kommer bli en bra chef.. O barnhemmet ser så fint ut:)

Gå in på hapychild och skänk lite pengar nu:)

En dag två dagar tre dagar

Jaaa,... Nu var det ett litet tag sedan jag skrev någonting så får la ta och skriva några rader...
Sagt hej då till mina underbara små barn på dagis i går så fick dom var sin present som jag tror var uppskattad. Ska jobba en dag till men då är det bara 8 barn så tänkte det var lika bra att säga hej då.. Sen åkte jag och klippte mig hos min bästa privat frisör jessica. Alltid lika snabbt och bra hos henne:)... Det har rättare sagt inte hänt så mycket..
Skulle ha överaskingsfest på söndag men den sket sig:( mycket synd jag som ville träffa mina bf07a tjejer:'(.. Menmen så e det.. Blir kanske krogen i morgon om jag orkar för känner mig lite sjuk.. Men hällst skulle jag vilja träffa idapida så får ringa henne och bestämma en dejt i veckan;)...
Annars e jag så jävla trött på att binda kransar är nästan spyfärdig men i morgon är det den sista viktiga dagen sen är det bara bonus det känns så jävla skönt... Sen e det jul sen e det spanien sen är det THILAND:D


.....


LÖRDAG

lördagen jobbade jag sedan hämtade jag nadin. vi var hemma hos mig ett tag och åkte sen till stan för att köpa paket till sofia. Blev två finfinapaket hehe:P... Men vi var klara väldigt tidigt så åkte runt och inte gjorde ett skit. Men träffade en 45? årig kille och hans dotter på citty cross som inte var helt som alla andra. Pratade med han en bra stund och han hann få med hela sitt liv på kanske ja 15 min... 
ungen: kolla vilken fin barbi
nadin: OJ VILKA KURVOR
gubben: oj kolla där och drar till sig dockan, har ju inte haft någon på länge så nu början man kolla på dockor.
balblabla...  han var konstig iaf!!

Åkte till sofia och det blev en bra förfest men lika bra utegång. RIKTIGT kul faktikst sedan hem till emeli och sov. Men vaknade i natt och fattade inte vem ajg var hos så gick ur rumet och då kom jag på att vi var hos emeli hihihi... Annars har dagen bestått av pizza och bakfyllesnack i min säng med nadin.. som gammla goda tider dock händer det inte två gånger i veckan längre. 
 
Ja bilder kommer någon dag när jag sitter vid rätt dator hihi:)

FREDAG

dagen bestod av att först åka till erika och fixa liten saker sen åkte jag till jobbet för att jobba. Jobbade några timmar och sedan var det lucia på dagis. Barnen var hur söta som hällst och jätte duktiga. Men när vi skulle ta första steget ut för dörren så spyr lilla flickan som jag har på armen över mig 3 gånger. Det var inte lite spya och inte så mysigt men vad gör man barn är barn så är det.. så jag sliter av mig kläderna och föräldrarna tar lillflickan sedan ska jag gå med i tåget. Kändes inte lite dumt att sätta på barnen jätte mycket kläder sedan går man själv utan någonting. Det kändes heller inte bättre när folk frågade om jag frös efteråt hehe...  Efter folket börjat försvinna åkte vi och styrelsen och bowlade. Jag fick låna förskolans jacka så slapp det iaf lukta äckligt.. Bowlingen gick sådär men det var kul:) vi åkte sedan till harrys och åt mat mums... Dom är så snälla och jag fick 400kr i presentkort + en blomma av styrelsen.. Åkte hem ganska tidigt men var trött och skulle faktikst jobba dagen efter så kände att jag behövde sova. Hehe dom tycker jag e lugn och trygg de skulle bara se hur det är när jag går ut med kompisarna i stället haha!


1 2 3 4

I går var jag som sagt på middag med personalen det var trevligt och vi fick god mat och paket hihi... Nu e kl halv 9 och jag måste hinna fixa mig, städa bilen, plockaihop till i morgon, lämna saker hos erika innan ajg börjar jobba.. Sedan är det lussefirande och sen ska vi bowla och till herrys med jobbet...fintfin hejhejdådå

juljulstrålandejul

I dag blev det till att sätta upp julgranen på dagis och man fick lite julstämning:) .. Nu ska jag ducha och fixa mig lite för ska och äta middag + julklapptsbyte med personalen i kväll..:P Detta var också min sista lagamatdag på dagis det e riktigt skönt för hatar laga mat ahaha.. Men som tur är har jag lite vanliga dagar kvar:)....
Men först ska jag ringa och fjäska för erika lite för jag behöver hennes tjänster ^^


söndag

PRECIS DENNA TIDEN OM 1 MÅNAD SITTER JAG PÅ LANDVETTER WOHOO..
I dag har vi sålt på julmarknad det gick la sådär.. Köpte lite lotter och vann första pris som var ett pepparkakståg ahaha och sen vann jag kakor och julkort.. Typ glad att man vinner sen vill man inte ha det iaf xD... Jag och mamma bestämde att vi skulle vara lediga sen så jag har städat mitt rum. Det behövdes värkligen, städade så mycket att damsugaren brann upp haha så nu luktar det bränt i hela mitt rum... Packade upp tyskland väskan också lite sent men bättre sent än aldrig;).. Allt luktar tyskland och vad mycket skit jag hade tagit med mig hem typ alla små papperlappar från allt möjligt..Men som sagt jätte skönt att rummet är städat igen det var ju ett tag sedan, nu skulle jag bara behöva städa mig själv. Måla och klippa naglarna, raka barnen, klippa håret  och färja ögonfransarna skulle vara nödvändigt men det får bli en annan dag..

ha det fintfint nu ska jag skriva packningslista:D



Tänk Om Jag Ångrar Mig Och Sen Ångrar Mig Igen

...Det är först när jag förlorat dig jag inser hur mycket jag behöver dig...

s j u k h u s = d å l i g a

I dag var det sjukhusbesök som stod på tur. Jag åkte dit så klart fick  jag vänta en halvtimme fast jag hade tid redan då blir man arg. Sedan så lyssnade hon ingenting på vad jag hade att säga och diskuterade mina händer i stället. Sa 1000 gånger att jag inte ville bli skickad till halmstad hur "bra" experter de än har för dom kan inte göra någonting så vill inte ta upp det detta åren på grund av att jag bara kommer ha ont i en månad till... Men hon fattade vist inte så hon ringde o cpade iaf.. Sen berättade jag att jag hade näsblod varje natt och undrade om man kunde göra något åt det så sa hon: Nej men det är helt normalt så bryr du dig inte om det.. Hon måste va ganska korkad tror jag grrr...
Ajja min canserfläck var nog ingen canserfläck iaf för hon tyckte inte den var någonting så det var ju skönt:)...

Nu e det soft kväll med choklad... Hejhej dådå!

jävlabil

När man slutat för dagen så känns det alltid skönt att snabbt komma hem slänga i sig lite mat och göra någoting annat.. Men dagen börjar med att jag inte har någon varmluft i min bil= jätte skönt när det är 10- g ute men skiter i det och kör till jobbet utan problem. När jag ska köra från jobbet stannar jag i en korsning och självklart dör bilen och den går inte igång igen utan får en väldigt fin kö efter mig. Men efter typ några minuter går den igång och jag kör vidare sen börjar alla varningsmärkena blinka så stannar för att ringa pappa och fråga vad jag ska göra. Får så klart inte tag på han så startar bilen igen... Men självklart så går det inte att starta då, den är helt stendöd... Efter många om och men och 40 min i iskall bil så kommer pappa så vi ska boxera hem bilen. Men så går inte det för jag inte ser ett skit.. Så får åka hem och dit och hem och dit sen äntligen lyckas jag köra hem den.. Fast nu har jag ingen bil för balbalba remmarna har gått av wohoo.... VI ÄLSKAT DENNA DAG.. Fast annars har dagen varit bra mailat en del med barnhemmet och calle (min volantärfadder) så nu har jag fått svar på de sista frågorna och vi har bestämmt att de hämtar mig och sånt.. hihi spännande :D


RSS 2.0