En sista kväll

Sista dagen av god mat och en varm säng…

Nu har vi bott här i ca en vecka och det är snart dags att lämna. Under veckan har vi inte varit med om några större sörjer och det känns som våran tur börjar vända till det bättre. Men vi råkar iaf ut för saker lite då och då men hur kul skulle en resa vara om det aldrig hände någonting.

Det finns en strand/pool mitt i stan där har vi softat och tom jag älskar att ligga där. Vi tillbringade även våran bakfylle dag där i två timmar innan det började regna. Festa har vi gjort två gånger och i går fick vi sova gratis i ett 32 bäddares rum.. Gööttt…

Vi fyra tillsammans lyckas alltid.. Människor skrattar åt oss och vi lyckas inte med så mycket. Som att gå in i bussen slutade med att carro tryckte på alarm knappen och jag och caroline i en bil går heller inte bra. Hongkong blir Tokio och “nu lyssnar du på mig” är nog något roligt skämt som jag inte riktigt fattar mig på. Men jaa lite kul kanske det är… Kommer faktiskt sakna våran lilla grupp tillammans…

Men nu ska jag berätta för er något mycket intressant.. Förutom att tuppen ted som bor på beckafors har fått en fjärde..

Jag och caroline ska köpa bil. Vi är små blonda smarta och ser väldigt bilkunniga ut.. Vi börjar åka till en firma och där hittar vi en bil vi gillar med moln i taket. Sen ringer vi på 100 andra men vi åker och kollar på en annan bil en stor tjock jätte tjock bil… Först går inte bilen att starta sen ska vi åka på provtur OJOJOJ vi åker kanske max 100 m och bilen stannar mitt i ett rödljus oh jag får inga igång den.. Helt panik står jag där och fattarinte hur jag ska få igång bilen. Men varje gång jag startar den så hoppar den lite så sakta men säkert så kommer vi efter så där 5 min lite åt sidan. VIPS så startar bilen! Vi kör lite mer och får kanske 5 nya motorstopp carro bara skrattaro jag sitter i panik. Sen tappar vi bort oss med bilen och Nej vi vill inte ha den!

Vi går o träffar två tyska killar som också har en bil.. Det var där vi hittade han älskade älskade månfare. Vi har tom kollat under motorhuven de ni.. Ska man se smart ut ska man fast tror inte vi lyckades så bra. Men provkörde gjorde vi en lång lång tid och den kändes så bra o fin. Vi köper bilen och kommer då på att vi inte har någon aning om hur man hittade hem. Men det klarade vi fast sanningen är egentligen att dom fick hämta oss.

Sen i dag så har vi registrerat bilen på mig så nu är jag stolt bilägare. Vi körde också två timmar fel i dag men det är inte lätt nej det är det inteL … Sen har vi köpt madras och allt sånt i dag så bilen har allt vi behöver för att bli våran nya bostad i tre månader. Dock är det stora översvämmningar i stora delar av landet så vi kommer nog inte kunna åka så snabbt upp. Men det fixar sig..

Vi har just lagat tackos och ska nu äta maränger o glass o jaa allting för att sedan ha en mysig hejdå kväll. För i morgon kl 7 blir det av till flygplatsen sedan vidare för att upptäcka Australien.

OCH JA JAG HAR EN FÖRSÄKRING



Om någon vill sponstra en eller två fattiga backpackers så är ni välkommna.. Pengarna går till bra saker som hmm...

saknar min lilla vänn!!!


Säger du att du är min vänn så är du kanske det

Nu har vi bestämt oss.. Vi kommer inte få några jobb vi ger upp så enkelt är det. I dag ringde jag mitt sista samtal som världens bästa värd pappa hjälpte mig med. Men efter ett till nej så orkade vi faktiskt inte mer. Vi splittrar oss och alla gör det som de känner för. Emelie åker hem, Lisa stannar här och söker jobb i stan och jag o carrobarro ska köpa månfare för att resa upp våra pengar sedan åka vidare till kina innan hemresa. Bokade just min biljett och det känns ledsamt men skönt… Velat så många gånger nu, skulle älskat att stannat ett år till samtidigt som jag skulle älskat att åka till indien eller kina. Skulle älskat att luffa runt USA men pengarna finns faktiskt inte längre för det. Så till slut blir det efterlängtade kina för att äta lite hund innan jag landar i Sverige igen….


Fin gillat!


också fin!




så här glada var vi när vi "fick" jobb haha

Hejdå fån australien land


RSS 2.0