............

ÅÅ jag har en halvdag ledig vad ska jag göra?
Jooo... Jag behöver städa rummet, kolla så jag har allt inför australien, kolla upp ekonomin, betala räkningar, laga efträtt till våran tjejorna 9c kväll, göra klart mina fottoalbum och packa bilen för i morgon... Vad e roligast så var ska man börja?
Annars har jag jobbar på krogen i dag.. Det var en lugn dag men bilen kronglade i mose och då blir man ju på så himla bra humör....
ajja hade inget roligt att berätta så hejdå!

jöbb

Usch sitter här och väntar på att åka till jobbet.. Ska jobba som servitris i tre dagare nu det var fan 2 år sen sist o.O... Men hatar att börja mitt i dagen bättre att börja kl 5 på morgonen så får man iaf någonting gjort...

På måndag blir det 4 års återträff med mina trogna tjejor... Ska bli så roligt fast madde kan inte vara med för hon är i brasilien... Men mamma johanna, två barnmamma emeli, falkenbersbon erika och muslimen emilia ska bli roliga att träffa wohoo....  Frågan är bara vad man ska baka för efträtt det måste ju vara fint det är itne varje dag man har 4 årsträff;)

Vf inte en hönsfot?


Daglig uppdatering

Dagen har bestått av att jobba... Jag har kört röjsåg heladagen så har lite ont i ryggen nu...
Har lite längtan till Australien i dag nu känns det dags att åka igen vill bara ha återträff med tjejerna 9c och en utekväll med ida kicki sofia o martin, en mys kväll med erika och nadins student sen e jag så nöjd och vill bara sätta mig på flyget som tar mig till andra sidan jorden... Men jag är inte riktigt berädd på att åka heller för har fortfarande inte engelska o.O, mitt nya körkort har inte kommit, försäkringskortet har inte kommit och askan ligger i luften...  Men det e ju faktikst ca 3? veckor kvar så jag hinner nog fixa allt..

Fiskspa - på tal om ? ingeting
 

Bild på mina nya barn i australien på tal om australien:).. Ska bli så mysigt att få en bebis hihi:)

dagbok

Sitter och läser resedagböcker... Lite roligt faktiskt, vilka minnen man har och vad man har varit med om för konstiga saker:

Slumpmässiga utdrag:

grekland  paros 20/6 - 2008
klockan är 9 vi träffade kevin och någon annan grek. Jag och lisa firade midsommar med hamburgare, melon och sprit. När vi satt och åt våran middag på stranden kom en gubbe och visade pattarna hela tiden, han hade bh på sig. Jag, lisa, kevin och mat lekte hela kvällen på en brygga där man såg staden ¨ljus långt borta. Kevin och matt lekte massa puss och tripplekar haha men jag och lisa tröttnade och förökte fly, men misslyckades. Vi spelade i stället fotboll p stranden med en flaska vi hittade.  När vi skulle gå hem så kom det en grek och ville köpa oss av kevin och 4 öl och 300 kr. Lisa  blev livrädd och vi gick snabbt hemåt men han hade bil så han kom ifatt oss snabbt. Kevin fick lite mer betalt men han ville inte sälja oss. Men vi  klarade oss bra och somnade på vårat hotel. Vi bodde kvar hos gubben i dag också men i morgon blir det nog till att flytta.

Grekland Naxos 23/6 -2008
1. vaknade
2. stan
3. stranden
4 siesta
5. träffade våra pojkar men han bet mig i läppen:(
6. dissade dom och träffade några tjocka saker som var fula
7. dissade dom och gick hem och söp. Sen gick vi ut igen och träffade en hårig sak som var läskig. Vi åt glass och gick och o sov.

Turkiet 19/7 2009
Solat- blivit bortkörda av poliser. Man ska inte vara blond och ligga i bekini mitt i stan. Vi  har varit i hamnen där de sålde  fisk och krabba det luktade äckligt. Lagat soppa vid vattnet och köpt sockerbadd till småbarn. Inte gjort så mycket i dag men dagen har varit trevlig. På kvällen offrade jag mig till en 10 årig kille som var helt nerdrogad, han hoppade upp på Vi  mig o gav mig en puss?. Om det hade varit en stor man skulle han dö men det var ju bara ett litet barn. Vi träffade två gitarrister turkar som tog med oss till ett cafe. Där sjöng och spelade dom för oss hela kvällen. Vi fick något konstigt te man blev helt yr av.
+ att en gubbe gav mig en glass som han tryckte upp i ansiktet på mig?

Bulgarien 25/7 2009
Missade stoppen och sitter nu i någon bulgarien stad, Busschaförerna har bjudit oss på frukost under bussen  och vi har blanerat hur vi ska fly när vi blir våldtagna ocgh mördade och allting.  Men innerst inne tror jag att det kommer gå bra. Nu sitter vi 12 timmar senare. Med MÄNNISKOR skönt! Kvälle tillbringade vi stupfulla  runt om på barer med karioke och skitsnack med holländare. Fylle åt sen ranglade hem kl 4.

Bulgarien 8/8 2009
Lisa har åkt hem
jag får inte åka hem
blivit jätte smal
mamma och pappa har kommit för att hämta hem mig

FAN,...

Munchen  20/6 2010
Packat packat packat bilen är full med nappar, gossedjur, blöjor, bärselar, bamseskor och vandringspinnar för i morgon blir det av till österike och vandra i alperna tills på söndag. För tillfället har jag inte packat en sak bara godiset som är nästintill slut.
tschuss



en lördag

I går var det bal för lillebror och tilly.. Dom var så fina så fina men plönninges bal var faktiskt ett skämt. Tyckte att dom kunde betätt sig lite bättre med tanke på att vissa faktikst lägger ner otroligt många tusen på det här för att det ska vara ett minne för livet..
Sen blev det utgång i falkenberg, sa att detta var sista chansen jag gav hallands uteliv och det blev faktiskt riktigt kul... Men så mycket folk så alla gick in i mig o då haggade jag lite för spilde min öl hela tiden USCH på dom hihi..

En tid

Det var ett tag sen jag skrev någonting. Men det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället jag jobbar och sover.
Men förra helgen var vi i göteborg, festade lite sen åkte till lisseberg. Det var roligt fast utgngen var la sådär.. Jag gillar faktiskt inte att festa längre tycker det e roligare att jobba.. Konstigt men sant!!

Louise kom hem i går så vi åkte till gekås i dag och hon storshoppade och jag hittade bara en jacka och en tröja. Men vi firade också min födelsedag i dag för att jag var i thiland när jag fyllde år. Jag fick en jätte fin sommarväska, massa krämar, solskydd och försäkring till australien.. Hur kul är det att få en försäkring egentligen? Men hur kul är det att betala en försäkring på 5000?... Dock har jag redan solskydd för hela mitt liv nu och jag använder det sällen men det är alltid bra att ha.... 

I onsdags var jag på interdjuv för barnhemet det blir nog bra så ni måste vinka på mig i tidningen sen.. Blunda bara för bilderna dom e nog inte  de vackraste.. Träffade med erika det var super trevligt, sitta och prata skit om allt och alla är ganska skönt ibland haha:D

Ajja annars händer det ej så mycket tog min sista hep spruta i dag. Slöinge suger som vanligt och man fick vänta 30 min för att hon sitter vid datorn WOHHOO.. menmen.. Började  också skriva packingslista kl 6 i morse det början närma sig:) Men det är svårt att packa för ett helt år men presenter t barnen e ju det viktigaste:)

hejhejdådå


fint

sitter i gbg med finaste nadin och hannah o en till.. detta e lycka på hög nevå iland vill man inte lämna detta ´..

Ajja

I fredags var det födelsedags fest för mig och nadin... Vi hade förfest här och jag fick massa fina paket och träffa mina vackra vänner... Men mitt jätte fina navelsmycke jag fick av nadin är helt spårlöst borta:(.. får leta mer sen.. 
Vi gick sedan ut och där träffade jag några till men vet inte var kvällen tog vägen plötsligt var den slut och vi skulle hem?... Kanske lite mycket dricka, gick upp kl 5 på morgon för att jobba . Funkade ganska bra att jobba fast jag var helt slut. Måste värkligen ha ett jobb annars klarar jag ej av att leva blir så utråkad och känner mig för dålig!
Skulle till erika i går men somnade efter jag kommit hem och och sov hela natten SKÖNT...tror inte jag skulle vara så rolig att festa med iaf så var nog lika bra. Dock brände en humla mig i natt så mitt finger är som 8 och gör ont:(..
Just storetat och slängt massa kläder samt städat klädskåpet och nu skivit ut alla viktiga papper till australien. Ska nog ringa och kolla upp försäkringar också!

sveriges vår är faktiskt underbar<3

sverige

Vaknade i går och var så rastlös måste skaffa mig ett jobb, men nu är det fixat en dag senare... Jag åkte sen till mitt dagis  och pussade på mina ungar... Kan inte förstå vad jag fått kärleken till dom små liven av men blir bara så lycklig när jag såg dom!.... Världens finaste barn finns värkligen på falungensförskola. Varför ligger det i falkenberg??????

Jag träffade sen nadin och vi åkte och köpte en jacka och en väska till mig.. Det e ju så kalt!.. Det var mysigt att träffa henne och vi köpte också mat tills i dag. Vi ska ha lite fest här med middag sen utgång! Dock ska jag upp och jobba kl 5 i morgon! Menmen har man ett jobb så har man ett jobb..

Varit ppe sen 7 i dag och lagat mat, maten står fortfarande i ungnen och sen ska jag ut och springa... 5 kg ska iväg på 1 månad så det är bara att börja!

Våren är framma i sverige det luktar så gott.. Nyss varit och kollat på alla de nyfödda djuren och fåren har jag kollat på genom fönstret. Kommer bli konstigt år för mig först har jag sommar i vintren kommer hem till våran åker till vintren...  ajja livet e fint!
nu taggaer jag till kvällen då jagfår träffa martin, ida kicki linn hanna o nadin :)


Hej från sverige

Nu ar jag landat sammanlagt tog resan 30 timmar.. Men det gick bra förtom mitt döda ben..
Känns konstiga att vara hemma men ändå så naturligt allt bara vände sig så fort man klev ut flygplanet... Nu känns thailand, värmen och äns föredetta livsstil så otroligt långt bort...
Ätit tackos, plockat upp alla saker som nu ligger över hela rummet, ring min älskade vänn, fått påskägg och nu ligger jag i min RENA underbart sköna säng!
Jag fryser så jag håller på att dö och vet inte jag jag vill känner eller tycker...

hej fron singapor

sitter po flygplatsen i singapor varit har i fem timmar nu... stupade i en rulltrappa so benet e jatte svullet... aooo... Men alla saker klarade sig fint fast de fick en valdig small... Snart ska jag satta mig p[ planet det ar 12 timmars flyg till munchen sen vantan i 3 och en halv timme sen 2 timmars flyg igen.. Sen e jag hemma... Jag har iaf redan rest i 10 timmar och det kanns som en! hihi  
Riktigt jobbigt avskred i dag faktiskt men det blev fint iaf var och tog en manikyr och pedakyt med men det sog jue.. var ska man holla po med son skit for!!!

ajja andra vill ha dotan so for sluta hor.. det e jobbigt att skriva utan riktiga bokstover.. hejdo ses snart

Jahha..

Nu har jag packat klart allt och haft mitt sista samtal.. Samtalet gick bra och fick ett jätte bra omdöme... Fan 4 månader har gått för snabbt!.. Nu vill jag inte åka kommer gråta när jag säger hej då till barnen  hatar farväl när man vet att man inte kommer ses igen... Frågade mamma porn om jag kunde ta med hennes barn och det fick jag!..
Hans och sussi ska köra mig till flygplatsen och innan det ska jag åka ner till stranden och ta en massage, köpa en kaka på mitt favorit cafe och bara säga hej då till alla....  Usch, detta e faktiskt lite jobbigt!



Varlborg var det..

Ojojoj nu har vi firat valborg.. Var ska jag börja?
Vi åkte ner till patong, år god middag och kollade runt lite på marknaden.. Sen gick till vårat hotel och förfestade lite.. Mådde redan jätte illa efter en öl men det gick över så vi drog ut.. krog efter krog drink efter drink.. Vi träffar några killar från london och är med dom hela kvällen slutar med att vi går runt mitt i natten i patong och regnet bara öser ner.. Vi får för oss att bada i en pool på deras hotel tak så gör det i regnet..
Vi går hem kl 9 på morgonen.. OCH VAR FAN ÄR MINA SKOR?... Nej dom är helt borta så går runt barfota in på vårat hotel och ska äta frkostbuffe och knappt ha ögonen öppna så drycker i mig lite mat sen går och lägger mig i 3 timmar sen skulle vi checka ut.. Vi ligger vid poolen i några timmar och tycker synd om oss själva men när det inte längre är synd om oss så gick på och shoppade och på fiskspa.. Jag var ju tvungen att köpa ett par nya skor kunde ju inte gå runt barfota för alltid. Så det blev ett par converse (jag hatar dom skorna och skulle aldrig köpa ett par i mitt liv men vad fan gör man?)... Sen till fiskspaet.. Massa fiskar åt på mig och det var väldigt roligt med gud vad det skittlades:). Vi åkte sen till weeken market och där köpte jag lite allt möjligt hittade blandannat en jätte fin present till mitt barn i australien..

Vi var på en krog där taket var en pool så såg man tjejer simma där uppe.. Ganska häftigt, ska nog jobba som sån sen NÄR jag har kropp till det..


Nu e jag jättttttte trött och ska sova.. Man märker att man blivit för gammal för att festa. Kroppen pallar ej haha!..

RSS 2.0